Lody mleczne

W produkcji mlecznych lodów koncentrujemy się na pysznej, puszystej bazie wykonanej z najlepszego polskiego mleka i świeżej śmietany. Następnie baza wzbogacana jest o konkretny smak.

W produkcji mlecznych lodów koncentrujemy się na pysznej, puszystej bazie wykonanej z najlepszego polskiego mleka i świeżej śmietany. Następnie baza wzbogacana jest o konkretny smak.
Nasze lody sorbetowe powstają z najsmaczniejszych owoców, źródlanej wody i najwyższej jakości cukru.
Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie, zapewniając wsparcie oraz pomoc w wyborze produktów. Ponadto wciąż się doskonalimy. Bierzemy udział w kongresach oraz konferencjach związanych z naszą branżą. Uczestniczymy również w szkoleniach i warsztatach, które pozwalają nam pracować w oparciu o sprawdzone i skuteczne metody.
Lody gastronomiczne typu buraczane, szpinakowe i inne nietypowe smaki są specjalnie stworzone dla szefów kuchni, którzy poszukują nowych i niekonwencjonalnych doznań kulinarnej przyjemności. Te niezwykłe kompozycje łączą wyjątkowe składniki, z delikatnymi nutami słodyczy i orzeźwienia, tworząc niepowtarzalne połączenia smakowe. Takie lody są doskonałą inspiracją dla kreatywnych mistrzów kuchni, którzy pragną zaskoczyć swoich gości i wyzwolić ich zmysły podczas jedzenia.
Lody wykonywane na bazie mleka kokosowego, sojowego lub ryżowego. Wzbogacone o prawdziwą wanilię, czekoladę i orzechy.